Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید خدایی روز  دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این میزان چهار هزار و ۹۵۰ هکتار به صورت آبی و ۲۸ هزار و ۹۰۵ هکتار نیز به صورت دیم کشت می‌شود.

وی با اشاره به اینکه برای کشت پاییزه امسال بذر گواهی و کود موردنیاز کشاورزان به مقدار کافی تامین شده، ادامه داد: با کشت این میزان اراضی برای سال زراعی جاری پیش‌بینی می‌شود ۵۲ هزار تن گندم از سطح مزارع این شهرستان برداشت شود که در مقایسه با سال گذشته هشت هزار تن کمتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: ارقامی مانند سرداری، اروم، زارع، پیشگام و برخی ارقام خارجی تست شده از جمله بذرهایی است که در این شهرستان کشت می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شاهین‌دژ اظهار داشت: در سال زراعی گذشته ۶۰ هزار تن گندم در این شهرستان تولید و ۲۴ هزار و ۵۶۴ تن از ان توسط مراکز خرید گندم به صورت تضمینی خریداری شد.

وی با بیان اینکه گندم خریداری شده ۴۳ درصد نسبت به سال قبل کاهش داشت، افزود: پایین بودن نرخ خرید تضمینی عمده دلیل استقبال کم گندم‌کاران برای فروش محصول خود به مراکز خرید بود.

خدایی تاکید کرد: کل طلب کشاورزان این شهرستان بابت تحویل گندم در سال زراعی گذشته پرداخت شده است.

در سال زراعی۱۳۹۷- ۱۳۹۸ نرخ خرید تضمینی گندم تحویلی کشاورزان پس از سنجش کیفیت و نمونه‌گیری رطوبت و با تعیین چهار درصد افت مفید، یک درصد افت غیرمفید و حداکثر ۱۴ درصد رطوبت، ۱۷ هزار ریال اعلام شده بود که این مبلغ رضایت کشاورزان را جلب نکرد و کشاورزان محصول خود را با حدود سه هزار ریال بالاتر در بازار آزاد به فروش می‌رساندند.

شاهین دژ دارای ۸۸ هزار هکتار از اراضی زراعی است که از این مقدار ۲۵ هزار هکتار به صورت آبی کشت می‌شود.

۹۹۰۳/۶۱۸۵/۳۰۷۲
 

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گندم کشاورزی شاهین دژ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۷۶۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب جاده‌های بین مزارع و عشایری شهرستان آبدانان بر اثر سیلاب

عبدالنبی امینی پور در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: براثر بارندگی‌های اخیر که میزان آن بیش از ۱۴۰ میلیمتر گزارش شده اکثر جاده‌های بین مزارع تخریب و تردد ماشین آلات کشاورزی را غیرممکن کرده است.

وی بیان داشت: با توجه به اینکه برداشت دربخش کلات مورموری آ غاز ش ده است، برای سهولت در امر برداشت محصولات کشاورزی ضمن تخصیص اعتبارات بحران به بخش کشاورزی لازم است در کوتاه‌ترین زمان ممکن کار ترمیم و مرمت جاده‌های بین مزارع به سرعت انجام گیرد تا کشاورزان عزیز بتوانند محصول خود را به موقع برداشت کنند.

وی گفت: برابر بازدیدهای به عمل آمده توسط کارشناسان جهاد کشاورزی وضعیت مزارع کشاورزی را پس بارندگی ها مطلوب و به کشاورزان گرامی توصیه می‌شود تا رسیدن مزارع به نرم برداشت عجله نکنند.

کد خبر 6096123

دیگر خبرها

  • خوشه‌های خوش‌سالی در خراسان شمالی با جهش تولید و مشارکت کشاورزان
  • خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان
  • تخریب جاده‌های بین مزارع و عشایری شهرستان آبدانان بر اثر سیلاب
  • لزوم مبارزه با بیماری زنگ زرد را در مزارع گندم و جو
  • خرید تضمینی گندم به بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن رسید
  • مبارزه علیه سن مادر در ۱۸ هزار هکتار از مزارع رزن
  • مبارزه شیمیایی با آفات مزارع گندم و جو مازندران
  • کشاورزان بوشهری مراقبت‌های بعد از بارندگی در مزارع را جدی بگیرند
  • پیش بینی برداشت ۴٠٠هزار تن گندم از مزارع استان ایلام
  • ۱۵۴ هزار هکتار مزارع گندم و جو مازندران مبارزه شیمیایی شد