Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-نماینده مردم شاهین‌دژ و تکاب در مجلس با اظهار تاسف از اینکه خرید محصولات کشاورزی و به ویژه سیب در شاهین‌دژ به درستی انجام نمی‌شود و مردم ناراضی هستند گفت: باید ادارات مربوطه در این رابطه به وظیفه خود درست عمل کنند. - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه، حسن همتی امروز در جلسه شورای اداری شاهین‌دژ با تاکید بر اینکه  مردم از واگذاری غیرمنطقی شن و ماسه تحت عناوین مختلف به افراد حقیقی و حقوقی ناراحت هستند اظهار داشت: نباید به خاطر درآمدزایی، محیط زیست و منابع طبیعی را نابود کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با اشاره به اینکه دولت سابق قول داد بیمارستان این شهر تا اوایل مهر ماه افتتاح و دستگاه سی‌تی اسکن نیز واگذار شود تصریح کرد: اما متاسفانه تا این لحظه این قول عملیاتی نشده است.

نماینده مردم شاهین‌دژ و تکاب در مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به اینکه کمبود نان و صف‌های طولانی مردم را ناراحت کرده، لازم است رسیدگی شود و افزایش سهمیه روستاها مورد توجه قرار گیرد.

پایانه صادرات محصولات کشاورزی شمال غرب در برزخ اجرا؛ کلنگی که 11 سال ‌بر زمین ماند‌اردبیل دروازه‌ای به سمت تجارت جهانی محصولات کشاورزی است

وی در ادامه با اشاره به اینکه قرار بود 40 کیلومتر راه روستایی امسال آسفالت شود و تا این لحظه انجام نشده است افزود: متاسفانه مسئولان بدقولی می‌کنند در صورتی که پیمانکاران کار را انجام نمی‌دهند اما براساس قانون باید در قراردادها تجدیدنظر شده و پیمانها به پیمانکاران قوی و خوش‌قول داده شود.

همتی در ادامه خاطرنشان کرد: بعضی از مدیران پروازی هستند و روزانه با خودرو دولتی به شهر خود تردد می‌کنند و فرماندار باید از این کار جلوگیری کند.

وی در ادامه نیز اظهار داشت: هم اکنون برخی کامیون‌ها با بار اضافی جاده‌ها را تخریب می‌کند و لازم است پلیس‌راه و اداره راهداری بر اساس قانون عمل کنند.

نماینده مردم شاهین‌دژ و تکاب در مجلس شورای اسلامی گفت: در استفاده از خانه‌های سازمانی مدیران غیر بومی اولویت دارند در حالی که اینگونه نیست.

وی با اظهار تاسف از اینکه خرید محصولات کشاورزی و به ویژه سیب به درستی انجام نمی‌شود و مردم ناراضی هستند تصریح کرد: باید ادارات مربوطه در این رابطه به وظیفه خود درست عمل کنند.

انتهای پیام/ف

منبع: تسنیم

کلیدواژه: محصولات کشاورزی شاهین دژ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۱۹۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 

ایسنا/خراسان رضوی مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با بیان اینکه درصد کشت بهاره نسبت به کل سطح زیر کشت ۴۱ درصد است، گفت: بر اساس پیش‌بینی‌ها امسال میزان تولید محصولات بهاره خراسان رضوی سه میلیون و ۷۰۰ هزار تن است.

حمید حاجی‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: به تفکیک، سطح زیر کشت محصولات کشاورزی بهاره در خراسان رضوی شامل ۲۰ هزار هکتار چغندر قند، ۲۲ هزار هکتار ذرت علوفه‌ای، ۲۱ هزار هکتار پنبه، سبزی و صیفی و محصولات جالیزی ۵۰ هزار هکتار و یونجه ۳۰ هزار هکتار است.

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به تأثیر خشکسالی بر وضعیت زراعت استان عنوان کرد: میانگین بارندگی از ابتدای سال زراعی تاکنون ۱۱۷ میلی‌متر بوده که نسبت به سال گذشته ۲۴ درصد افزایش داشته است اما نسبت به میانگین طولانی‌مدت شاهد کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها هستیم، لذا این کاهش بارندگی ۲۵ درصد خسارت کاهش محصول در شرایط نرمال را به همراه دارد.

حاجی‌نژاد مهمترین مشکلات بخش زراعت را خاموشی چاه‌های کشاورزی، تداوم خشکسالی و اعلام دیرهنگام نرخ خرید تضمینی محصولات کشاورزی عنوان کرد و گفت: باید با توجه به وضعیت منابع آبی استان و خاموشی چاه موتورهای کشاورزی به سمت روش‌های نوین آبیاری و افزایش بهره‌وری حرکت کنیم.

وی اضافه کرد: در شرایط فعلی کشاورزان باید از سطح موجود تولید را افزایش دهند و الگوی کشت خود را محصولات کم‌آب‌طلب با درآمد اقتصادی بالا قرار دهند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خسارت بارش شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • خسارت بارش‌های شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • هشدار زرد هواشناسی خوزستان درخصوص سامانه بارشی جدید
  • مکتب امام صادق(ع) جامعه اسلامی را به سوی درستی هدایت کرد
  • لوتوس حافظه؛ دریافت نمایندگی فلش مموری در ایران
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • قطع آب و خسارت به محصولات دغدغه‌ی کشاورزان قزوینی+ فیلم
  • قیمت محصولات سایپا پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ کف قیمت خودرو در بازار